0491/366302 info@springkids.be

Gastenboek

Wij vinden het altijd tof om te horen wat u van onze services vindt, laat daarom gerust een bericht achter in onze gastenboek. Vergeet ook niet om ons te liken op Facebook! Alvast onze dank!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je email adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
7 berichten.
Karel heeft geschreven op 14 september 2022
Dank je wel om ons zo snel uit de nood te helpen. Vlotte levering, plaatsen en ophalen. De kinderen hebben zich rot geamuseerd op de Haai. Wij gaan ons dit nog lang herinneren. Dank jullie wel.
Tatiana heeft geschreven op 26 juni 2018
SpringKids is absoluut de beste. Voor ons zomerfeest met 100 kinderen gebruik mogen maken van twee springkastelen en de frietkar. De kinderen waanden zich in het paradijs en stiekem wouden de volwassenen ook meespelen. Naast de heerlijke frietjes, was het ook nog een superservice! Ik raad ze daadwerkelijk iedereen aan 🙂
Verweyen Frank heeft geschreven op 4 juni 2018
Hoi Dusty, Nogmaals bedankt voor goede service en lekkere frietjes. Alles perfect verlopen en volgens de afspraak. Niks dan lovende woorden van de buurt. Mercikes!!!
Sandra Boiten heeft geschreven op 29 mei 2018
Bedankt voor de goede service!!! De kindjes hebben zich super geamuseerd op het Springkasteel en wij hebben allemaal mogen genieten van de zeer lekkere frietjes!! Jullie zijn zeker een aanrader voor elk feestje!! Bedankt voor alles !!
Els Mulders heeft geschreven op 25 februari 2018
Vandaag de eerste frietjes mogen proeven. Ze waren echt heel lekker, merciekes. ?
petra jame heeft geschreven op 24 februari 2018
TOPTEAM, jullie hebben ons vandaag nog last minute van een springkasteel voorzien (de burcht), kids hebben zich goed kunnen uitlaten, wij zullen zeker nog opnieuw van jullie service gebruik maken, doe zo verder
Joey Baart heeft geschreven op 3 februari 2018
Wij zijn heel blij met de service van Spring Kids. Afgelopen weekend hebben wij de haai en de hindernisbaan gehad op het kinderfeestje van mijn neefje en het was een succes. Dankjewel!